Onze visie op wonen

Een woning is iets puur persoonlijks. De een houdt van modern, de ander van klassiek. Wij houden van hout. Een Zweedse woning laat ons hart sneller kloppen. We kunnen u er urenlang gepassioneerd over vertellen. Maar ‘Zweeds’ gaat bij Planhus veel verder dan de karakteristieke houten verandawoning.

Van karakteristiek Zweeds tot eigentijds Hollands
Alleen al de aanblik van zo’n houten landhuis neemt je mee naar Zweden. Naar de oever van een meer. Of naar een glooiende boshelling. De traditionele Zweedse woning heeft nu eenmaal iets rustieks. Innemend, statig en uitnodigend. Geen wonder dat een aanzienlijke groep Nederlandse woningbezitters een zwak heeft voor de karakteristieke Zweedse woning. Bij Planhus hebben we een grote hoeveelheid Zweedse cataloguswoningen. Neem bijvoorbeeld een royaal landhuis zoals de Edsviken. Of de uiterst praktische Kullavik. Maar evengoed is het Planhus houtskeletsysteem geschikt voor uw woning op maat. Ontworpen onder Nederlandse architectuur. Gebouwd van bijvoorbeeld lariks. Of zelfs met gevels van metsel- of stucwerk. Want ook dát is Planhus. Voor een eigentijdse Hollandse houtskeletwoning maken wij uw droom graag werkelijkheid.

De bouw als een feestje
Het bouwen van een woning is een intensief gebeuren. Je zou kunnen zeggen: een periode die veel energie kost. Maar bij Planhus draaien we dat graag om. Het ontwikkelen van uw droomwoning moet een feestje zijn, een avontuur. Iets waar u juist energie van krijgt. Dat begint al bij het oriënteren. U krijgt bij Planhus een heldere uitleg over het bouwproces. We assisteren u bij het maken van persoonlijke keuzes binnen ons veelzijdige houtskeletsysteem. Ook tijdens de bouw begeleiden wij u voortdurend. Bijvoorbeeld via de bouwvergaderingen; zo kunnen we direct ‘inspringen’ wanneer u aanvullende wensen hebt, of nieuwe inzichten. Planhus brengt helderheid, structuur en rust in de doorgaans zo drukke bouwperiode. Graag nemen we u mee op reis naar de woonsituatie die in alles voldoet aan uw persoonlijke voorkeuren.