Advies en meer

U schakelt toch ook dé expert in?

Of u nu een Planhus woning bezit of een andere Scandinavische woning, voor vakkundig advies richt u zich het best tot de expert in houten woningen. Ook voor materialen zoals verf, kozijnen, binnendeuren, buitendeuren, deurkrukken, gevelplanken en andere reserveonderdelen bent u bij Planhus aan het juiste adres.

Jaarlijkse woninginspectie
Bezit u een Planhus woning of een andere Scandinavische woning? Dan is goed onderhoud belangrijk voor de levensduur. Maar hebt u goed zicht op de onderhoudsstaat? Is het verfwerk van de houten gevels nog goed? Zijn de goten schoon en lekken ze niet? Sluiten de deuren en ramen nog goed?
Als expert in Scandinavische houten woningen verricht Planhus graag een jaarlijkse woninginspectie. Wij controleren uw houten woning dan van nok tot fundering. En desgewenst laten we klusjes direct uitvoeren. De jaarlijkse woninginspectie duurt circa zes uren. En u krijgt een volledige rapportage met handige tips en adviezen. Hiermee kunt u een gericht onderhoudsplan maken voor de komende jaren.

Aankoopinspectie
Hebt u een bestaande Zweedse woning op het oog? Voorkom dan onaangename verrassingen: laat u vóór de aankoop adviseren door Planhus. Als expert in Scandinavische houten woningen geven wij u graag een vakkundig advies over de bouwkundige staat en achterstallig onderhoud. Ook rekenen we zorgvuldig door met welke kosten u rekening moet houden voor reparaties, onderhoud en bouwwerkzaamheden. Desgewenst adviseren we u ook over woningaanpassingen. Bijvoorbeeld het samenvoegen van slaapkamers, aanbrengen van een uitbouw of plaatsen van een dakkapel. Ook hiervan rekenen we zorgvuldig de kosten voor u door. Met deze informatie kunt u vervolgens gefundeerd uw biedstrategie aanpassen.

Verf
Met de juiste verfsoort is het schilderen van uw Planhus woning slechts eens in de twaalf jaar nodig. Wij leveren u hiervoor graag de benodigde Demidekk Optimal verf van het merk Jotun. Deze verf is speciaal ontwikkeld voor fijnbezaagd houten gevels en lijstwerk om de kozijnen. Bij aankoop ontvangt u van ons uiteraard een vakkundig verf- en onderhoudadvies.

Overige materialen en toebehoren
Zoekt u bijvoorbeeld buitendeuren voor uw Planhus woning of andere Scandinavische woning? Of verandahout, binnendeuren, kozijnen, deurkrukken of gevelplanken? Planhus levert het u graag. Wij hebben uitstekende contacten in Zweden en leveren u vrijwel alles voor uw houten woning.