Svanvik

Met zijn royale oppervlakte maakt Villa Svanvik het gemakkelijk om een ​​droomhuis te creëren voor iedereen in het gezin.

Een thuis voor velen, voor vele jaren. Villa Svanvik is een grote en ruime H-woning waar iedereen de ruimte krijgt die hij wil. U wordt verwelkomd door een grote lichte entree. In een vleugel vind je de heerlijke gemeenschappelijke ruimte, het hart van de woning met een schilddak, grote raampartijen en lichtinval vanuit drie richtingen. Hier opent de moderne keuken met kookeiland en grote voorraadkast zich boven het eetgedeelte, waar altijd plaats is voor meer gasten.

In Villa Svanvik heeft u alle mogelijkheden om uw droomhuis te creëren, met maximaal vijf slaapkamers om aan te passen aan wat uw gezin wil. Je krijgt een luxe slaapkamer met eigen kledingkast en de mogelijkheid van een eigen badkamer. En de studeerkamer is groot genoeg voor een tweepersoonsbed, als je bijvoorbeeld dicht bij de kinderen wilt zijn als ze klein zijn. Het huis maakt het dagelijks leven ook gemakkelijker, met veel opbergruimte en een entree met een aparte inbouwkast.

Natuurlijk is deze woning als moderne en klassieke variant verkrijgbaar! 

Brochure

Specificaties

  • Bruto inhoud 980 m3
  • Bouwvlak 205 m2
  • Bruto vloeroppervlak 205 m2

© Planhus 2023

Privacy   |   Website door SMIT. Digitaal vakmanschap.